Caminada tardor 2016: la carlinada a Llaés


Molt bonica i interessant la matinal que hem pogut disfrutar aquest diumenge 13 de novembre 2016. Tot i que en algun moment han caigut gotes, al final el temps ens ha respectat.
Ha estat molt encertada la combinació aconseguida, la carlinada i la natura s'han ajuntat per fer-nos un matí distret i molt enriquidor.

Tenim un territori únic i especial. Les vistes i els tons de tardor que ens han acompanyat han sigut espectaculars. Si a més hi afegim: fonts recuperades, arbres monumentals, història, un castell, l'església del castell, el panteó, una teuleria.... tot plegat conforma en tant poc espai uns racons difícils de poder conjuntar en qualsevol altre lloc. 
Fins i tot s'han pogut recollir unes bones bosses de bolets!!!

Sens dubte, un agraïment especial per l'Agustí Dalmau. Les explicacions donades sobre la tercera carlinada no tenen preu. 
Es nota quan les coses que hom explica surten del cor. Gent com ell ajuda a estimar encara més el territori. Moltes gràcies Agustí!!.

Tampoc podem oblidar les gestions fetes per la Maria Soler per poder entrar a visitar el castell de Llaés per dins.   

I res més, ja en tenim una altre per explicar. Pels comentaris rebuts, la setantena de persones que ens han acompanyat han quedat molt satisfetes. 

Això sí... avui el llistó ha quedat molt alt.