TEMPS DE CANVIS


Hola a tothom,

de fa un temps que quan em trobo amb algú de vosaltres em demaneu què està passant amb el bloc, que el tinc una mica paradet. 

I sí, és cert, aquesta apreciació és una realitat. Des de fa aproximadament un any que vaig força enfeinat amb un projecte que per mi és una novetat i una gran il·lusió.   

La raó no és altra que m'he embolicat en l'edició i publicació del meu primer llibre. Un llibre que tractarà sobre els masos rònecs de l'alta Vall del Ges, el Vidranès i el Bisaura. Un treball molt enriquidor que estem fent conjuntament amb el company i amic David Vilaseca.

El treball de camp ha estat laboriós i a l'hora encisador. El buscar i geolocalitzar cada un d'aquests masos ens ha portat moltes estones de feina. 
El resultat ens ha sorprès fins i tot a nosaltres doncs hem localitzat més d'un centenar de masos rònecs. Molts d'ells mig perduts, alguns pràcticament oblidats i d'altres amb restes molt minses.   

Doncs bé, estem arribant a la part final del treball. Això vol dir que en poques setmanes podrem procedir a la publicació del llibre. 

Per tant, a partir de ben aviat el bloc tornarà a agafar la seva dinàmica d'excursions, racons i curiositats sobre aquest nostre territori tan magnífic i proper.

A l'hora, també vull fer-vos saber que estic finalitzant la remodelació de l'estructura i presentació d'aquest bloc per adaptar-lo i actualitzar-lo segons l'evolució de les noves tecnologies, amb la voluntat que continuï sent el referent que ha estat fins ara. 
Us puc assegurar que la nova imatge és fantàstica i el seu format molt més intuïtiu, simple i dinàmic.

Espero tenir-lo enllestit ben aviat.

Salutacions cordials 

Antoni Prat i Puig