CURIOSITATS: El soldat del Puigdesalit, agraïments i recull de premsa.




AGRAÏMENTS:
Des d'aquí aprofitar per agrair l'eficiència de tot el treball fet per part del Sr. Juli Cuéllar, responsable del departament de Desapareguts i Fosses comunes de la Guerra Civil i el franquisme de la Generalitat de Catalunya. Ha estat clau per creure en la realitat dels fets des del primer moment. Felicitats i enhorabona.

Reconèixer, sens dubte, l'extraordinària professionalitat de l'equip tècnic que va participar en l'actuació: moltes gràcies Núria Armentano i Xavier Esteve. Ha estat una satisfacció compartir plegats una emotiva jornada que ens quedarà gravada al cap i al cor per sempre més. Un plaer, de veritat. 

Tampoc podem oblidar-nos del propietari del mas Puigdesalit, el Sr. Miquel Pujols Parramon. Un reconeixement per les facilitats donades, que han set totes, i per la seva agradable companyia durant tot el procès. Moltes gràcies.

Destacar el recolzament rebut per part de l'Ajuntament de Torelló i de manera especial l'interès personal mostrat en tot moment per part del batlle, el Sr. Santi Vivet.

I un reconeixement a la Generalitat de Catalunya per tenir degudament estructurat un departament destinat a restituir la dignitat i el dret fonamental d'unes persones que han estat oblidades o deixades de banda durant molt de temps.


RECULL DE PREMSA:
Realment l'impacte mediàtic de la notícia ha estat rellevant. La totalitat dels mitjans de comunicació, almenys en la versió digital, s'han fet ressó de la mateixa.

Aqui tenim un recull de les diverses informacions i mitjans.

EDICIÓ DIGITAL:
- La Vanguardia
- El Periódico
- Ara
- El Confidencial
- Nota del premsa del departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya
- El Mundo
- Nació Digital
- Vilaweb
- eldiario

REPORTATGES:
- El 9 Nou
- TV3
- Agència Catalana de Notícies